01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

Kwaliteit

Voor opdrachtgevers die het beste willen voor hun monument

Restauratie of onderhoud, bij het werken aan monumenten draait alles om vakmanschap, kennis van bouwstijlen, respect voor historische materialen, beheersing van oude en nieuwe restauratietechnieken én efficiënt werken. Kwaliteit staat voorop.
Met een Erkend Restauratie Bouwbedrijf (ERB) dat lid is van de Vakgroep Restauratie, bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat u uw waardevolle monument toevertrouwt aan een expert → Opdrachtgevers.

Voor (restauratie)bouwbedrijven met ambitie

Wilt u graag aantonen dat uw bedrijf over de kennis en kunde beschikt om monumenten vakkundig te restaureren? Dan kunt u uw bedrijf laten certificeren. Een onafhankelijke partij stelt vast of uw bedrijf kwaliteit levert en of u zorgt dat goed opgeleide erfgoedprofessionals en vaklieden met restaureren bezig zijn → Bedrijven.

Een mooie toekomst voor ons erfgoed

Vele kerken en kloosters, fabrieken, schoolgebouwen en boerderijen hebben hun functie verloren. Een leegstaand monument valt al snel ten prooi aan verloedering en verval. Gelukkig behoort het herbestemmen van monumenten inmiddels tot de normale praktijk van de erfgoedzorg evenals het nemen van maatregelen voor een optimale duurzaamheid van het monument → Herbestemming en duurzaamheid.