NIEUWSBRIEF   Nieuwsbrief april 2016
 
 • EIB-prognose voor de restauratiemarkt tot 2020 bekend
  Het Economisch Instituut voor de Bouwnijverheid heeft een marktprognose voor restauratie, onderhoud, herbestemming en verduurzaming van monumenten in de komende jaren opgesteld. Initiatiefnemers voor dit marktonderzoek waren de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, het Nationaal Restauratie Fonds en de Vakgroep Restauratie. De instandhoudingsproductie in Nederland loopt geleidelijk terug naar ca. 260 miljoen Euro in 2020.
  Lees meer

 • Erfgoedfair Buitenplaats Beeckestijn, Velsen-Zuid, 29 mei 2016
  Een grote groep partijen in de erfgoedsector heeft de handen ineengeslagen. Het doel: op een effectieve wijze in contact komen met monumenteneigenaren. Besloten is om aan te haken bij de succesvolle Erfgoedfairs en hier gezamenlijk een extra impuls aan te geven.
  Op zondag 29 mei 2016 vindt de eerste vernieuwde Erfgoedfair plaats. Uiteraard is de Vakgroep Restauratie hier aanwezig om zich in de voorjaarszon te presenteren aan vele geïnteresseerde monumenteneigenaren. Ook belangstelling voor deze fair?
  Meld u dan aan!

 • Wonderlijke klim door de Vakgroep
  Tijdens de voorjaars-ledenvergadering beklommen de leden van de Vakgroep Restauratie de kathedraal Sint Jan in Den Bosch. Onder leiding van lidbedrijf Nico de Bont, die volop restaureert aan de St. Jan, werden de 96 prachtige luchtboogbeelden bekeken.

info@vakgroeprestauratie.nl - tel. 033 465 94 65 - afmelden