NIEUWSBRIEF   Nieuwsbrief mei 2018
 

Wilt u deze nieuwsbrief blijven ontvangen?

In verband met de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming vragen wij uw uitdrukkelijke toestemming om deze nieuwsbrief te mogen blijven toesturen. U kunt hier klikken om uw akkoord hiervoor te geven.

Vakgroep-leden zeer tevreden over nieuwe certificeerder

EBN Certification BV uit Capelle aan den IJssel voert per 1 januari 2018 de audits uit van de Erkenningsregeling Restauratie Bouwbedrijven bij het merendeel van de Vakgroep-leden. Inmiddels hebben meerdere bedrijven bezoek gehad van de nieuwe certificeerder. In de voorjaarsledenvergadering lieten deze leden weten zeer tevreden te zijn over de efficiënte en klantvriendelijke aanpak van EBN. Er wordt goeddeels gewerkt met de auditoren, die voorheen ook ERB-audits uitvoerden en dus ruime ervaring hebben. Het prijspeil is erg aantrekkelijk en EBN kan ook ISO én VCA-certificering uitvoeren. Kortom, EBN heeft een goede start gemaakt!

Modernisering Abdij van Middelburg

Vakgroep-lid Leenhouts' Aannemings-Bedrijf BV uit Oostburg ontving de voorjaarsvergadering van de vereniging in de Abdij van Middelburg. In deze abdij, die dateert uit de 12e eeuw, zijn het Provinciehuis en het Zeeuws Museum gehuisvest. Leenhouts' is momenteel bezig met een ingrijpende modernisering van diverse provinciekantoren. De middeleeuwse abdij bestaat uit meerdere monumentale gebouwen, gelegen rondom het Abdijplein in het centrum van Middelburg. De leden van de Vakgroep werden tijdens de voorjaarsledenvergadering rondgeleid in het prachtige historische complex.

info@vakgroeprestauratie.nl - tel. 033 465 94 65 - afmelden