NIEUWSBRIEF   Nieuwsbrief 17 januari 2017
 

Erfgoedfair zaterdag 20 mei 2017

Ook in 2017 zullen weer twee Erfgoedfairs worden georganiseerd.

Na de succesvolle edities in 2016 op Buitenplaats Beeckestijn (Velsen-Zuid) en in de ENKA-fabriek (Ede), vindt de fair nu plaats in en om de Generaal Bonskazerne in Velp (bij Grave in Noord Brabant).

Bezoekers van de fairs zijn vooral eigenaren en liefhebbers van historische en monumentale panden. Zij vinden er een gevarieerd en compleet aanbod van vakmanschap, lifestyle en dienstverlening op het gebied van wonen en beheren van erfgoed.

Op de Erfgoedfairs staat de particulier centraal. Vandaar dat de Vakgroep Restauratie kiest voor dit event. Op andere (commerciƫle) beurzen, zoals het ErfgoedEvent (voorheen Restauratiebeurs), zult u de Vakgroep Restauratie niet treffen.
Meer info

Nederland Monumentenland

De Erfgoedfairs worden georganiseerd door de stichting Nederland Monumentenland. Deze organisatie is opgericht door een groep erfgoedorganisaties: het Nationaal Restauratie Fonds, de Federatie Instandhouding Monumenten, BOEi, Open Monumentendag en de Vakgroep Restauratie.

Binnen Nederland Monumentenland worden op non-profitbasis evenementen georganiseerd voor en door de erfgoedsector. Hiermee wordt een relevante bijdrage geleverd aan kennisdeling over en beleving van monumenten.
Meer info


info@vakgroeprestauratie.nl - tel. 033 465 94 65 - afmelden