NIEUWSBRIEF   Nieuwsbrief april 2015
 

Vier redenen waarom u de Restauratiebeurs niet mag missen!

  • Kom in contact met goede restauratiebedrijven

De leden van de Vakgroep Restauratie zijn allen erkend restauratiebedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in restauratie, onderhoud en herbestemming. Zowel kleine als grote bedrijven zijn aangesloten. Veel van deze bedrijven kunt u spreken in onze stand.
Leden van de Vakgroep Restauratie

  • Ambachtelijk vakmanschap te zien

Op het demonstratiepodium zijn iedere dag restauratie vaklieden aan het werk. Timmeren, metselen, loodwerk; er is van alles te zien en u kunt natuurlijk vragen stellen. Misschien zelfs even een handje helpen?

  • Netwerken onder het genot van een Bosch bolletje

Er is in de stand van de Vakgroep Restauratie ruimte genoeg om even bij te praten met uw relaties uit de erfgoedwereld. Onder het genot van een bakje koffie of thee met natuurlijk een heerlijk Bosch bolletje.
[|nieuwsbrieven/nieuwsbrief-vakgroep-restauratie-18-12-2014/stuurgroep-vergadering]

  • Erfgoedlogiesbonnen ter waarde van € 100 te winnen

Volg ons op Twitter of LinkedIn, of 'like' ons op Facebook én laat je adresgegevens achter in onze stand. Aan het eind van iedere dag wordt een Erfgoedlogiesbon verloot.

De Restauratiebeurs vindt plaats op 16, 17 en 18 april 2015 in de Brabanthallen in Den Bosch. Vóórdat u naar de beurs komt, kunt u op de website: [www.restauratiebeurs.nl|http://www.restauratiebeurs.nl](href="http://www.restauratiebeurs.nl") een gratis entreekaart downloaden met de Vakgroep-code 5NRB01. Wij zien u graag volgende week in Den Bosch!
info@vakgroeprestauratie.nl - tel. 033 465 94 65 - afmelden