NIEUWSBRIEF   Nieuwsbrief 3 oktober 2016
 

De Vakgroep Restauratie kiest exclusief voor de ERFGOEDFAIR

Veel partijen in de erfgoedsector zijn op zoek naar een goede plek om in contact te komen met particuliere monumenteneigenaren. 65% van de rijksmonumenten in Nederland zijn immers woonhuizen. De eigenaren van deze panden zijn op zoek naar informatie en inspiratie voor onderhoud en restauratie.

De bestaande evenementen zijn vooral commerciele vakbeurzen.  De Vakgroep Restauratie, en met ons meerdere andere organisaties, heeft besloten uitsluitend nog deel te nemen aan de Erfgoedfairs. De Vakgroep Restauratie zal dus bijvoorbeeld niet meer te vinden zijn in Den Bosch op het Erfgoedevent (voorheen Restauratiebeurs).

Op de Erfgoedfairs staat de particuliere monumenteneigenaar centraal. De fair wordt 2x per jaar gehouden op verschillende plekken in het land.

Op zaterdag 5 november 2016 wordt de Erfgoedfair weer georganiseerd op een bijzondere locatie: de ENKA-kantine in Ede, een spectaculair monument dat zeker veel bezoekers zal trekken.

De Vakgroep Restauratie roept alle aanbieders van vakkennis op om deel te nemen aan deze Erfgoedfairs en op 5 november a.s. ook aanwezig te zijn. 

Voor meer informatie: Website van de Erfgoedfairs

info@vakgroeprestauratie.nl - tel. 033 465 94 65 - afmelden